diumenge, 23 de desembre del 2018

OBRIM LA 24


Ja arribem al 24...

Cada any, per aquestes dates, tenim un repte: parar la taula de Nadal de la manera més cuidada i vistosa perquè pugui acollir un dels àpats més importants de l'any.


És aquesta l'època de l'any que em ve de gust parar la taula, perquè és la taula de Nadal i perquè em permet barrejar diferents tendències: La rústica amb la més sofisticada, branques verdes amb brillants boles.

Un truc que mai falla per donar un toc nadalenc a taula és lligar els tovallons amb algun detall que evoqui el Nadal.Es tracta de crear una atmosfera per estar tots junts,  brillant de misteris i alegria  i sempre amb gran quantitat d'espelmes.

També és veritat que ja porto uns dies mirant revistes i webs a l'ordinador buscant inspiració i pensava que a vosaltres també us podríem ajudar.


Una altra recomanació, recicleu. Vull dir que pots agafar elements que tingueu per casa: gerros, porta espelmes, canalobres, pots de conserva i reutilitzeu-los. A vegades amb un petit llapis, unes adhesives nedals i una mica d'imaginació ens poden sortir decoracions ben originals.Ah!! i per acabar, perquè no ens feu un lio a l'hora de col·locar les copes, les coberts i el plat del pa, us passo una "xuleta" de tres maneres diferents de parar la taula de nadal segons sigui el teu àpat: esmorzar, taula formal o informal.
Ara si. Ara si que acabo. Ja teniu un munt d'idees perquè la taula de nadal, sigui la millor parada! I us desitjo unas molt bones festes a tots i fons demà que serà l’últim d’aquest calendari d’advent 2018

                                             Què és el Nadal? és la tendresa del passat, el valor del present i l'esperança del futur. És el desig més sincer que cada tassa es desbordi amb benediccions riques i eternes, i que cada camí ens porti a la pau. (Agnes M. Pharo)

1 comentari:

  1. I hope that your Christmas would be enjoyable and may the essence of Christmas remain always with you. Merry X-mas!

    ResponElimina