dimarts, 18 de desembre del 2018

OBRIM LA 19


OBRIM LA 19 ???...


Quan arriba Nadal, i quan el fred es fa sentir, és quan la nostra llar de foc deixa d'estar oblidada per convertir-se en protagonista de la decoració nadalenca del saló. 
Hi ha moltes formes d'aprofitar el petit entorn superior de la xemeneia, però cert és que no hem de desaprofitar-per convertir-la en un agregat preciós de Nadal. Avui farem un repàs per algunes idees de decoració de xemeneies que pots utilitzar a casa teva.


Encara que queda poc  per a l'arribada del Nadal, i que segur ja ho teniu tot a punt us deixaré algunes  idees més. Són idees i consells senzills que pots aplicar sense gaire esforç i amb els que podràs treure-li un major partit.


No tothom té l'oportunitat de disposar d'una xemeneia a casa seva. En els pisos de les principals ciutats és complicat, i on més es troben són a les cases. Si tens la sort de tenir una d'aquestes xemeneies, potser et passi com a mi, que t'encanti decorar aquest espai. Encara que pugui semblar senzill, a l'hora de la veritat no ho és tant.

 
En la decoració de xemeneies, és molt important que tinguem una cosa sempre present: seguir el mateix estil decoratiu utilitzat per a la resta de l'estada. Amb això aconseguirem crear un ambient molt més agradable i personal. Per aconseguir això, et recomanem que no ho recarreguis molt. A més, si tens pensat encendre el foc, és molt important que tinguis present la seguretat. No deixis penjant coses que puguin calar fàcilment.


Una altra de les opcions per les quals pots optar a la decoració de xemeneies és per la d'utilitzar elements naturals. Sempre podem utilitzar plantes típiques d'aquesta època, com és la flor de Pasqua, encara que no ho recomanem si soleu encendre la xemeneia sovint. L'ús de branques seques d'arbres, branques de pi o pinyes poden ser bones opcions per crear la nostra decoració
     “AQUEST ANY NO ESPERIS QUE T’OBLIDI, PERÒ TAMPOC OBLIDIS QUE T’ESPERO”


Seguirem obrint la propera finestra demà...

Júlia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada