divendres, 14 de desembre del 2018

OBRIM LA 15


obrim la 15...
Ja tenim l'arbre...
ja tenim el pessebre,...  
fins i tot el tió... i segur que guardes  tota la decoració pròpia d’aquestes dates.

Per engalanar la nostra casa tenim dues opcions, la primera és anar a la tenda i omplir bosses i bosses amb Pare Noels, estrelles i llaços; la segona, i per mi més divertida és crear nosaltres mateixos i amb l’ajuda dels més petits de la casa els nostres guarnimens de Nadal.  Però com no sempre tenim temps aqui us deixo algunes idees.“CALM AND WARM”

La decoració nadalenca té moltes cares: des de la 'oh blanca' fins a la versió més sofisticada, passant per la més tradicional o la 'kitsch'. 

I en totes se sent a gust i còmoda, sempre que estigui en harmonia amb l'espai, el teu estil i el teu esperit d'aquest any, perquè de vegades sents ganes d'excessos i brillantors 'deco', altres veus la vida (i les festes) en vermell i, de vegades, prefereixes la calma al costat del foc.


Per asserenar els ànims i trobar la pau en un 2018 revolucionat i ple de sobresalts, el Nadal aposta per una decoració natural, on els elements del jardí, els colors de l'hivern i una llum càlida ajuden a crear una atmosfera plena d'encant, serenitat i calidesa, com un passeig pel camp.

Demà ens veiem obrin la 16...


3 comentaris:

  1. És tan preciós com sempre. Ben tornada Júlia. Quin goig fa el teu bloc ������

    ResponElimina
  2. Gracies guapa i ben trobada, un petó

    ResponElimina
  3. Júlia m'encanta el teu bloc. És com obrir una finestra al bon gust i a la frescor. És molt agradable tot el que comparteixes amb nosaltres! Gràcies:)

    ResponElimina