I
una vaixella campestre
unes simples pomes poden ser un detall de decoració
L'armonia cromàtica és el fil conductor d'aquesta cuina
El terra de terracota manual
per donar-li un aire rústic es combina el color blanc amb la pared de "ladrillo visto"
El racó de les aigües
... una petita col·lecció.
Les caixes de galetes portades de França, Amsterdan, Viena etc
Un gerro amb sabor a camp
MENJAR BÉ A CASA NO COSTA RES
Ous ferrats amb mel
Probablement molts de vosaltres ja coneixeu aquesta recepta...
No té cap secret, ja veureu.
Es qüestió de fer un parell d'ous ferrats, ben fets, i un cop fregits i salats ruixar-los amb un bon raig de mel.
A mi, m'ha encantat, és una boníssima combinació.
INGREDIENTS
oli per fregir
sal i mel
ELABORACIÓ
Mousse de iogurt
INGREDIENTS:
200g de iogurt grec
200g de nata
ELABORACIÓ:
Barrejar el iogurt grec la nata i incorporar-la amb suavitat.
Abocar la mousse a les copes de servir i reservar a la nevera fins el moment de servir.
Granissat de maduixa
INGREDIENTS:
400g de maduixes
50g de sucre
50g d’aigua
1⁄4 de fulla de gelatina
ELABORACIÓ:
Escalfar l’aigua i el sucre fins que es dissolgui el sucre.
Incorporar la gelatina escorreguda a l’almívar i barrejar fins que es fongui bé. Triturar les maduixes amb el túrmix. Afegir-hi l’almívar calent a rajolí.
Reservar al congelador.
Rascar el granissat amb una forquilla i tornar al congelador fins el moment de servir
Hola bonica! Aquest blog: m'agrada molt i en tots els detalls se’t veu a tu. Totes les presentacions i les fotografies són fetes amb molt de gust i molta cura, realment és una feina de professional: els detalls de les flors, l’equilibri dels colors, la combinació de tèxtils, els diferents estils (com parar una taula per a diferents ocasions), fins i tot les varietats de parets (a la cuina, per exemple), les llums, les diferents cortines,...i tot això dansant amb un festival d’harmonia i elegància.
ResponEliminaEn quant a les receptes també estan molt ben confeccionades i posar la imatge del resultat final (tan bé mostrat) anima a fer-ho i provar-ho!
Realment el teu bloc no té res a envejar d’altres revistes o publicacions sobre aquests temes.
I per últim felicitar-te per la casa tan maca que tens
Maria Rosa