Ha arribat el mes de ... Juny
els dies es fans llargs, el jardi esta en tot el seu explendor i convida a recollir part d'aquest univers florit per lluir-lo a dintre de casa.
Avui farem un passeig per un jardí autòcton de Catalunya, entre roures, margarides i roses,
convida a fer el te a la terrassa...
hi han racons per evadir-se i fer la migdiada
a on trobem aromàtiques com la lavanda
el llimoner floreix
en el jardí trobem flors pero tambe fruiters, podem tenir la nostra collita
I del jardí a la taula, ara es temps de celebracions, aniversaris, comunions, dinars familiars, i ens podem lluir en la taula.
Podem fer centres amb flors i fruites i et quedarà una taula molt fresca i natural.
i clar haurem de preparar un dinar que ara amb la calor sigui lleuger i refrescant
Una proposta seria aquest còctel de marisc.
Es fa amb un còctel típic afegint una variant per que sigui mes refrescant i per que quedi mes festiu, la presentació es en el propi meló.
La recepta es ben senzilla, s'agafa un meló Gàl·lia es parteix i es buida en forma de boles i si no pots fer boles a quadradets tambe queda be, el meló i el marisc es barrejaran.
S'agafa la meitat del meló i s'omple amb l'amanida de marisc barrejada amb els trossets de meló i per acabar es guarneix amb les gambes i llagostins pelats.
Aquesta recepta esta feta amb una varietat de meló Gàl·lia es un meló de mida reduïda i mol dols, el seu origen es d'Israel, esta format pel 85% d'aigua i 8% de sucre aquesta propietat ens donarà aquest pic d'energia que ens fa falta quan fa calor i ens mante hidratats sense afegir calories.
Per tant es una proposta que os convido a fer aquest estiu, segur que teniu l’èxit assegurat.
Que us ha sembla desprès d'un passeig refrescant acabar amb un dinar també refrescant, espero que us hagi agradat.
Bon profit!!!!
Es genial, las plantas preciosas, pero el menú ¡¡exquisito¡¡¡la presentacion entra por la vista.
ResponEliminaGracias por compartir tus maravillosas ideas.
Besos
BLANCA