dissabte, 8 de juny del 2013

GAUDIR DEL EXTERIOR

  

Ha arribat el mes de ... Juny

els dies es fans llargs, el jardi esta en tot el seu explendor i convida a recollir part d'aquest univers florit per  lluir-lo a dintre de casa.



Avui farem un passeig per un jardí autòcton de Catalunya, entre roures, margarides i  roses,



     la casa situada al fons...






      rodejada  d'arbustos que combinen diferents tipus de colors i especies.



                          



     A vegades un arbre mostra tota la seva serenor d'aquest espai, es l'avi del   jardí




                                i sempre hi ha una companya  vigilant ...

   
   

                                                                            




floreixen els arbustos




    




convida a fer el te a la terrassa...



hi han racons per evadir-se i fer la migdiada





             a on trobem aromàtiques com la lavanda





el llimoner floreix

 



           en el jardí trobem flors pero tambe fruiters, podem tenir la nostra collita


                         


I del jardí a la taula, ara es temps de celebracions, aniversaris, comunions, dinars familiars, i ens podem lluir en la taula.

Podem fer centres amb flors i  fruites i et quedarà  una taula molt fresca i  natural.




i clar haurem de preparar un dinar que ara amb la calor  sigui lleuger i refrescant






Una proposta seria aquest còctel de marisc.

Es fa amb un còctel típic afegint una variant per que sigui mes refrescant i per que quedi mes festiu, la presentació es en el propi meló.

La recepta es ben senzilla,  s'agafa un meló  Gàl·lia es parteix i es buida en forma de boles i si no pots fer boles a quadradets tambe queda be, el meló i el marisc  es barrejaran.

S'agafa la meitat del meló i s'omple amb l'amanida de marisc barrejada amb els trossets de meló  i per acabar es guarneix amb les gambes i llagostins pelats.

Aquesta recepta esta feta amb una varietat de meló Gàl·lia  es un meló de mida reduïda i mol dols, el seu origen es d'Israel, esta format pel 85% d'aigua  i 8% de sucre aquesta propietat ens donarà aquest pic d'energia que ens fa falta quan fa calor i ens mante hidratats sense afegir calories.

Per tant es una proposta que os convido a fer aquest estiu, segur que teniu l’èxit assegurat.

Que us ha sembla desprès d'un passeig refrescant acabar amb un dinar també refrescant, espero que us hagi agradat.


Bon profit!!!!







1 comentari:

  1. Es genial, las plantas preciosas, pero el menú ¡¡exquisito¡¡¡la presentacion entra por la vista.

    Gracias por compartir tus maravillosas ideas.

    Besos
    BLANCA

    ResponElimina