Entrem a la cuina (II)
El que és bo dels blogs és que els podeu consultar quan vulgueu, podeu fer peticions i jo en la mida que pugui donaré resposta. L'última proposta va relacionada amb els centres de taula, Maria espero que t'agradin, hi ha diferents opcions.
Aquesta és la meva oficina a casa, on cuino les vostres propostes.
Com veieu, és un lloc molt agradable.
I les vistes de Vallvidrera son fantàstiques!
Aquest és el menjador de diari, on reviso les revistes de decoració i consulto els meus llibres de cuina.
Els centres de taula amb fruites són frescos i naturals, Maria què et sembla aquest per un dinar d'estiu en el poble?
Aquest centre és per si ho preferiu més tropical.
Aquesta taula per convidats està guarnida amb flors i un centre de ceràmica
Un moble important a la cuina és en el que guardem la vaixella, que pot ser transparent com aquest i així es converteix en un element decoratiu més de casa nostra.
Aquest és un detall que queda molt decoratiu, i està fet amb taps de suro de les ampolles de vi.
Les llimones, són un altre recurs que faig servir molt sovint com a centre de taula...
I per últim us deixo un altre centre, que si heu estat en creuers o en hotels caribenys, recordareu que acostumen a posar-los per guarnir les taules dels buffets.
Avui la recepta torna a ser un postre refrescant, antioxidant i ple de vitamines.
Copa de fruites vermelles amb gelat de taronja
Quan marxa l’hivern i comencen les temperatures més càlides, es presenta també un canvi en les coloracions de les fruites: passem de les fruites més discretes (pomes, peres) a les fruites més cridaneres: les fruites vermelles.
Són, com ja sabreu, antioxidants i també contenen vitamina C, la provitamina A (beta carotens) i la vitamina E; però també hi trobem tanins, polifenols, antocians, proantocianidines, flavonones, etc.
A més a més, gràcies també als seus minerals, vitamines i fibra, ajuden a regular el trànsit intestinal, són diürètiques i contribueixen a regular els nivells de colesterol i de triglicèrids en sang.
Ingredients:
- Fruites vermelles
- Gelat de taronges
-1 branqueta de menta
- Sucre (opcional)
Preparació:
-1 branqueta de menta
- Sucre (opcional)
Preparació:
-Rentar i tallar les fruites vermelles, posar-les en un recipient (copa, got, bol, plat...) el que tingueu.
- Agafar dues boles de gelat de taronja i abocar-les al bol de les fruites vermelles
- Picar les fulles de menta, afegir-les al bol, i servir-les.
Refrescant i boníssim!
Bon dia Júlia, el centra m'agradat ja que amb la combinació d'aquests tres productes, pomes, peres i espigues, s'obté com a resultat un centre bonic i amb aire campestre, que és el que jo volia. Julia he pogut constatar que els materials no són l'única cosa important en la decoració sinó, la impaginación i el bon gust per combinar-los, gracies per les teves idees.
ResponEliminaMaria
Ja veus que aquest centre és molt fàcil i econòmic, ara en aquests moments tot s'ha de mirar i el resultat penso, era el que buscavem. No cal anar carregat amb coses, poden ser que tinguis a la mateixa cuina o a casa.
ResponEliminaCom amb la cuina encara no he acabat, pot ser, posaré alguna cosa més.
petons