Desembre: mes de celebració i reflexió;
Donem la benvinguda a l'últim mes de l'any 2015!.
Mes de celebració i també de reflexió: Què he après aquest any ?,
què agraeixo d'aquest any ?, quins somnis em queden encara per complir?
...
amb sort, la vida et regalarà un any nou perquè,
amb sort, la vida et regalarà un any nou perquè,
recorda: ELS SOMNIS NEIXEN EN EL NOSTRE COR PER FER REALITAT !. I
I a sobre, encara tenim uns dies per davant per fer alguna cosa abans de final d'any !.
Per tancar l'any millor del que ho vam començar !.
Aprofitem cada instant perquè és una nova oportunitat.
Us desitjo molt Bona setmana,
Feliç mes i Feliç termini d'any !!!. I,
sobre totes les coses, molt molt Amooooooor !.
APERITIUS PER NADAL
En pocs dies estarem en una de les èpoques més importants de l'any, el Nadal és una època d'estar en família i gaudir al voltant d'una taula. I per això ja he començat a buscar idees per a les nostres taules, així que aquest any vaig a posar-ho més fácil....
Avui us deixo unes receptes d'aperitiu o tambe podrien ser un entrant, tot elaborat amb formatge Rocafort i nous.
EMPANADES DE ROCAFORT I NOUS
Ingredients:
Per al farciment:
- Formatge tendre, mozarella o formatge mantegós, uns 150 gr
- També formatge blau, altres 150 grams
- Api picat cuit
- 2 cdas de nous picades ben gruixudes
- Massa per cassoletes
Elaboració:
Tallem els formatges en trossets ben petits chiquititos, i amb una forquilla aixafo el rocafort i els barrejo
li afegim, si ens agrada una mica d'api picat, a mi m'agrada posar-li es optatiu
Posem unes 2 cullradas de nous picades ben gruixudes, que es notin
Per a la massa, aquesta vegada vaig voler provar aquesta massa per cassoletes, i la veritat és que m'agrada molt mes que la massa tradicional de crestes.
poso farcit i tanco unint i prement bé les vores
i un les puntes. abans de ficar-les al forn, punxa amb un escuradents cada empanada i porto al forn super calenta, uns 10 min a 200ºC. I ja està, a menjar-abans que desapareguin, els hi dic per experiència!
O també podem omplir cada cassoleta amb la barreja. Posar a sobre mitja nou i un rajolí de mel
I per últim us deixo uns BOMBONS DE ROQUEFORT I NOUS.
Ingredients:
150 g de roquefort
50 g de mantega
Unes gotes de whisky
50 g de nous picades
Elaboració:
Aixafem el roquefort amb la mantega i el whisky. Fem unes boletes que vam passar per les nous picades. Refredem.
Els meus millors desitjos per gaudir d'aquest llarg, cap de setmana i primer de desembre !!
Très bel décorations et bonne recettes merci du partage Marie-Claire
ResponEliminaGràcies, Julia, la veritat és que hui m'ho plantejava parlant amb "mi mateix", dec a la vida molt més del que he donat.
ResponEliminaEstic molt content d'haver viscut i d'haver trobat amics i enemics, malalties i bondats, tot.
Vicent