S'acosten les dates i hi ha què pensar en què posar-se per aquests dies tan especials.
M'he rastrejat algunes de les meves botigues online favorites per buscar aquelles peces que més m'han agradat. M'he decantat molt pels vestits de festa ja que em semblen una opció senzilla i resultona. Tant de bo us sigui útil.
¿Que em poso? És la pregunta que normalment ens solem fer quan arriba un dia especial i en aquest cas les festes de Nadal. (Sobretot molt especialment nosaltres les dones, els home a l'hora de vestir ho tenen més fàcil.
El primer que pensem és en comprar-nos alguna cosa, perquè sembla el mes ràpid, però no sempre és així, vam començar a buscar per les botigues i el que anem veient no sempre ens convenç, no trobem el que busquem o simplement el que ens agrada al provar no ens queda bé.
Potser seria més fàcil mirar el fons d'armari i fer un repàs del que tenim, a avegads un simple pantalo negre o faldilla, combinat amb un top o camisa extremada ens podria quedar perfecte per a aquests dies especials, ja sabeu que el negre combina bé amb tot,
recordar que si la camisa o el top ja de per si són cridaners no tindrem necessitat de complementar-ho amb collaret o pendents extremats, si ens ve de gust posar-nos algun complement hauria de ser discret, sempre pensar a l'hora de vestir-nos, que (Menys és Mas ) i segur que encertarem.
Així, per que no obrim l'armari i ha començar a combinar, la roba que ja tenim, no ens oblidem dels mocadors recordar que poden ser un complement que sol transformar qualsevol vestimenta, (procurar combinar bé), no sempre ha d'anar al coll, pot servir-nos de cinturó, provar i veureu que canvi.
L'últim requisit és que et diverteixis. Que no t'ho prenguis com una obligació ni com una situació estressant; sinó com una oportunitat nadalenca més per passar-t'ho d'allò més bé amb aquelles persones amb les que, al final, comparteixes el teu dia a dia tant com amb la família, parella o amics més propers. I bon Nadal!
Després de prendre els entrants i abans de donar pas al plat principal de carn o peix, se sol presentar un primer plat, encara que no és una cosa que en totes les cases es faci. Depèn de la 'voracitat' dels comensals. Per evitar omplir massa l'estómac amb ells, solen ser sopes o cremes lleugeres, així com amanides, entre d'altres receptes. Si no saps encara què primer plat posar en el menú nadalenc, pren nota d' aquesta crema.
Crema de carxofes i Petxines de pelegrí
Ingredients.
8 carxofes
1 patata gran
2 porros, oli,
6 petxines de pelegrí
150 g de gambes,
olives negres sense pinyol
Preparació.
En una olla amb una mica d'oli, ofeguem les carxofes que haurem tallat a quarts, la patata tallada a trossos i els porros, també trossejats.
Cobrim d'aigua, salpebrem i coem fins que tot estigui tendre.
Triturem, ajustant el brou, i passem pel xinès.
Assequem les olives en forn a 100º durant 2 hores i fem amb elles una pols.
En un cassó, posem les closques de les gambes i els caps, afegim oli fins gairebé cobrir i escalfem lentament entre 10 i 15 minuts. Triturem i passem per un colador.
En el moment de servir, fem les vieires a la planxa.
En el plat, posem la crema, la petxina de pelegrí, la pols d'olives i l'oli de gambes.
No et vesteixis perquè sí.
Vesteix-te amb un somriure,
i fes-ho tan sols per mi
Cristina Company
senzillamentescriure.blogspot.com
Us proposo,
SER MOLT, MOLT, MOLT FELIÇOS I DESPRÉS FER TOT EL QUE US DONI TEMPS DE FER PERO DESPRÉS D'AIXÒ ". Abraham Hicks.
Gracies pels teus comentaris.
Creure en els somnis, posem el que ens posem cal que ens preguntem, ara que es casa el meu cunyat: És necessari un sacrifici per a que es façen lícites unes noces? No, cal creure en els somnis.
ResponEliminaVicent
Great work.
ResponEliminahttp://grabbit.com.pk/
http://auratrends.co.uk/