diumenge, 25 d’agost del 2013

BANYS


Ja estem de tornada de les vacances i a vegades aprofitem per fer petites reformes o netejar la cara a alguna estança de la casa, avui us deixaré alguns banys que m'han agradat, concretament el bany de cortesia i/o el bany petit


Un  bany de cortesía, jo el vaig entendre com una estança pels convidats i cómodo per  nosaltres. La fòrmula va ser una combinació de materials,que en el moment que el vem disenyar,  ens van agradar. 

El detall de les rajoles que fan de bancada per la pica contrasta amb la prestatgeria feta d'obra i  pintada amb un estuco veneciano imitant el  mateix color de les rajolesA sota vaig possar un bagul que serveix per guardar les tovallolesAquest bany normalment  esta situat  prop de la cuina i el salonQuan volem decorar un bany de cortesia, hem de tenir clar que normalment està ubicat en espais petits


a on s'ha de limitar l'ús de mobiliari i els complements

Tot i que jo, soc partidaria dels complements, ja ho sabeu

Pel fet de ser petit no ens hem d'oblidar dels petits detalls, ja siguin flors, fotografíes 

O altres detalls, com les tovalloles
Un bany amb moltes possibilitats
Pels convidats que pasen alguna nit en casa, si el bany de cortesia incorpora una dutxa, resulta una opció per no haver de fer servir els lavabos principals
Encara que l'espai sigui petit, un senzill plat de dutxa ens sol.lucionarà aquesta necessitat.Com normalment els banys son  petits un mirall generarà sensació de d'amplitut
A vegades hem de "agudizar el ingenio" amb detalls com aquests,O com aquest...I aquest per posar els rotllos del paper higienic,Espero que us  hagi servit per treure ideasI ara que estem al lavabo un consell per la nostra pell que aquest estiu amb el sol l'hem castigada i el millor és hidratar-la amb  la planta estrella:  
 

 L'ÀLOE VERA 

L’àloe vera és un excel•lent netejador i un antisèptic natural que penetra fàcilment a la pell i en els teixits, és perfecte per a calmar cremades solars, s’usa com a antiinflamatori i, a més, té propietats altament nutritives. Es tracta, sens dubte, d’un element imprescindible en qualsevol casa, a la nevera fresquet encara millor.


En quan a llibres us diré l'últim que estic llegint, me l'ha recomanat una amiga, pero encara no l'he acabat, tot i que promet com tots els de "Eduardo Mendoza"
La aventura del tocador de senyores és una narració divertida, marcada pel contrast entre el caràcter divertit dels detalls, de cada peripècia i la duresa del conjunt social que se’ns mostra dins d’una Barcelona immersa en la ressaca postolímpica, el llibre té trossos de trames i dialegs, molt divertits. 

Espero que us hagi agradat i  gràcies  per les vostres visitas

1 comentari:

  1. Crec que tant a mi com a d'altres persones ens has fet canviar la manera de mirar la casa. Moltes gràcies per tots els teus consells. (Pilar)

    ResponElimina