dissabte, 11 d’abril del 2020

UNA PASCUA DIFERENT!!!

Si la quarantena és prevenció, la Quaresma és preparació a la Pasqua.

"Aquest any, la Pasqua serà molt diferent per a molts de nosaltres, a l'haver d'estar allunyats uns dels altres per mantenir-nos fora de perill. Però la Pasqua no s'ha cancel·lat, de fet, la necessitem més que mai", va dir en el seu discurs  la Reina d'Anglaterra.

Que no puguem celebrar en la carrers la Setmana Santa no vol dir que no la gaudim d'una manera diferent aquest any.                 


Aprofita els beneficis d'aplicar colors forts, vius i intensos en la decoració, als nens els encanten i és una forma d'alegrar la casa. 

 El més important és donar-li vida, mitjançant el color, a objectes petits que tinguis abandonats per casa.  Per completar la decoració agrupa els objectes segons el color i aprofitem per fer centres de taula, portaespelmes.
Podem fer manualitats

Donem la  benvinguda al conill de pasqua.Aprofita folis o trossos de cartró per que els nens puguin pintar i fer el conillet de Pasqua. Una vegada que tingueu llestos  podeu posar-los un peu amb una vareta de fusta, punxar-sobre testos amb plantes o penjar-los de la finestra. Agafa paper i tisores i fes les teves pròpies figures de Pasqua.  


També galeses  i dolços de Pasqua

A tots ens agraden els dolços!  Una idea genial és fer-ho nosaltres mateixos aprofitan aquets dies de celebració de Setmana Santa.

   

                               Cuinar és una activitat que als nens els encanta.  Prepara una massa de galeta simple, una tassa de farina, mitja tassa de sucre, un ou, mantega o oli d'oliva.  Pots afegir-essència de vainilla, gingebre o xocolata ratllada, el importa és aconseguir una massa fàcil de preparar i que els nens puguin incorporar els aliments, pastar i tallar les figures per si mateixos.  


   Una vegada que ja estan llestes, la cocció és breu, podeu decorar-les amb tot el que trobeu al rebost.                          I per últim us deixo algunes idees de jocs de Pascua per tota la família i per fer mes divertit aquest confinament pascuero.


 Cursa d'ous: és un joc que també es pot fer amb patates.  Consisteix en portar els ous (prèviament cuits, si us plau) amb una cullera a la boca (oa la mà, si voleu fer-lo més fàcil) d'un lloc a un altre.  Guanya el que ho aconsegueix en el menor temps.


 Cerca d'ous de Pasqua: un joc tradicional de diumenge de Pasqua és amagar els ous per qualsevol racó de la casa i els nens han de trobar-los.

"Fes d'aquesta Pasqua la teva Pasqua.
 Feu d’aquesta resurrecció la vostra resurrecció.  
No et rendeixis mai, ja que només amb cada adversitat podem veure una nova oportunitat. 
“Ivan Tourling”

                                          I per últim als que he de tornar a  l’activitat  de les vostres empreses sobretot comptar amb "protocols d'higiene i distanciament social" de dos metres entre treballadors, ens hi juguem molt.  Gràcies a tots

Júlia

                                                                   


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada