dijous, 26 de desembre del 2019

UN ALTRE ANY QUE MARXA, DONEM LA BENVINGUDA AL 2020🎉🎈🎊


Només queden unes hores per acomiadar 2019 i donar la benvinguda no només a un nou any, sinó també a una nova dècada.  I si els 20 del segle XXI són la meitat de revolucionaris,  que el que va ser la dècada corresponent el passat segle, la història  està a punt d'inaugurar un capítol decisiu.
Sabíeu que  Juli Cèsar va ser qui va establir que l'any començaria l'1 de gener. A la República romana (segle VI a.C - segle I a.C), l'any començava a la primavera, ja que era l'inici de l'època de collites.  El problema és que aquest calendari només tenia 10 mesos, de manera que les estacions no coincidien tots els anys, d'aquí a que s'haguessin de incorporar alguns mesos més com gener i febrer.  Juli Cèsar va establir el seu calendari julià iniciant l'any en el dia 1 de gener.  Una data que el calendari gregorià va mantenir anys més tard.


Després de tots els sopars i dinars de Nadal, arriba el moment del cap d'any.  Tots els tips per decorar la taula per Nadal són vàlids en aquesta nit tan especial, però, si ens centrem en cap d'any, és impossible no recordar-se de les dotze grans de raïm, una tradició que s'ha estès al llarg i ample del món.

 
 Les dotze raïms són una manera de començar l'any nou que desprenen tradició.  A més, és un moment ideal per ensenyar als nostres convidats quan imaginatius som.  Us proposem algunes formes divertides per a presentar el raïm en el sopar de cap d'any.
 Només volia dir-vos que el Nou Any ha arribat ... El vell any ara està arrossegant el seu sac ple de dies, d'esdeveniments que han fet del 2019  un any difícil atapeït d'incerteses.  Un any en què molts de nosaltres hem viscut amb el cor encongit, sense la llum de l'esperança. Però per aquest any només us demano  que tots hem d’apendre a estimar-nos, a ser felicos i a tenir pau. Per aconseguir aquest aprenentatge, la vida li dóna  a cadascú les experiències necessaries i precises. Alguns les tindran més agradables  i altres menys, pero sempre serà corresponent amb el que cadascú necessita i recorda que sempre serà pel teu bé.(Inspirat en Gerardo  Schemediing)


Tant de bo gaudeixis molt aquesta selecció de fotos i sobretot, desitjo que gaudeixis de l'any que marxa i rebis el que ve envoltat de molt d'amor i gent estimada Felicitats!

Un peto i bona entrada d’any

                                   
1 comentari: