dissabte, 7 de desembre del 2019

EL NADAL HO CANVIA TOT


El Nadal ho canvia tot!  I si no, fixa't !! en com pots transformar l'aspecte de casa teva .  Tot just substituint els tèxtils per tons més nadalencs, reserves un lloc privilegiat per a l'arbre de Nadal, col·loques algunes espelmes i converteixes la flor de Pasqua en el teu nou centre de taula, i casa teva  semblarà una altra. Més càlida, més acollidora i, com cada any, a l'espera de reunir als amics que no poden faltar i a familiars que vénen de lluny, per recordar que feliços que sou quan esteu junts.


POSA’T EN MODE FESTA....

 Per on començar?  Decideix l'estil i el color i, després, fes un passeig per la casa per veure què racons et ve de gust destacar.

COMENÇA PEL PRINCIPI
 Rebedor decorat per Nadal
 
 Al vestíbul, a més del paraigüer, el penjador i un banc que permeti deixar els abrics a l'arribar del carrer, col·loca una catifa festiu i ornaments nadalencs: una corona, una garlanda al sostre o una cistella green amb branques, pinyes i vesc  .  Us donaran la benvinguda a tu i als teus convidats.
     

 Un centre de taula amb espelmes, una pinya seca, boles, branques i una figura representativa, què tal un ren?  Afegeix leds i una mica de verd.  


Un bodegó al voltant d'una peça especial: un detall deco en una cúpula de vidre, una caseta amb llums, un betlem, poinseties ... I al sostre, garlandes i ornaments com estrelles, boles, flocs de neu, pinyes o caixes buides embolicades  com si fossin regals.  Si els penges amb una fil transparent, aconseguiràs un decoratiu efecte flotant.

I SÍ, LES FESTES ACABEN A LA CUINA, UNA CUINA DECORADA PER NADAL... No se sap per què, potser pel "vine amb mi mentre preparo ..." a el principi, o el "jo t'ajudo" a al final, però la cuina és un punt de reunió important de la casa aquests dies.  Només pel temps que passaràs a ella amb la il·lusió de lluir-te amb el menú, mereix una deco especial. Un canvi en els tèxtils, tasses nadalenques, un mini arbre en un prestatge o una corona a la porta i / o la finestra, seran suficient per alegrar-la.
 ACTIVA TU FEELING DE NADAL AMB AQUESTES IDEES, FÀCILS I DECORATIVES PERO SOBRETOT GAUDEIX, GAUDEIX D’AQUESTES FESTES, TREU EL NEN QUE PORTES A DINS I GAUDEIX AMB LA TEVA FAMÍLIA , GAUDEIX, GAUDEIX DELS TEUS, FES QUE  AQUESTES FESTES SIGUIN  MÀGIQUES, ALEGRES I GENEROSES, FES QUE SIGUI NADAL.


                     


Sssshhii! Arriba la nit de Nadal...


Bon Nadal a tothom, us desitjo des de dintre del meu cor, mol nadalenc per cert.                                 .     *.         .         *.             .             *.         JULIA.     *.     .         *.             .           *

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada