dissabte, 17 d’octubre del 2015

UNA TARDOR EN PANTALONS




Adéu estiu amb aquesta calor que ens ha fet any ....















 hola treball, tornem a la normalitat ... ja ha arribat la tardor i amb ell ...  canvis d'alimentació, armari, decoració, etc






Ja estem en  octubre . . .







.  . . sabem que pantalons es portaran la propera Tardor-Hivern 2015?








De les noves col·leccions de moda que he anat descobrint  en les  pàgines de les revistes he vist que tipus d'pantalons portarem la propera temporada. Si no t'agraden els pantalons "pitillo", estàs de sort perquè aquesta tardor 2015 tornen amb força els pantalons de campana. I és que com sempre les marques de roba més conegudes i els dissenyadors, han apostat per tornar als seixanta- setanta en les seves col·leccions.


  








Per això et recomano que facis un cop d'ull a les propostes més sofisticades i juvenils que ens porten les marques de roba més conegudes i els dissenyadors, que han apostat per tornar als seixanta- setanta en les seves col·leccions.














ESTIL "CROPPED"
Un dels primers estils de pantalons que volem mostrar-vos de la nova temporada de Tardor Hivern són els "cropped" que sembla que van a arrasar. En Zara tenim dissenys que ja veieu lo bé que queden en combinació amb brusa o camisa blanca i amb botins.








 SEMI LLARGS AMB MOTIUS CLÀSSICS
El baix dels pantalons s'escurça lleugerament aquesta Tardor-Hivern 2015. Deixaran veure el turmell donant un major protagonisme a sabates i botins. Els trobarem de ratlla diplomàtica, quadres, pota de gall o espiga; motius clàssics estampats sobre fibres sintètiques o teixits de llana.











PANTALONS AMB ESTAMPAT PAISLEY
L'estampat Paisley no és més que el estampado típic de mocadors i corbates que ens recorda als mocadors d'Hermès.
A qui li agradi els estampats sofisticats els encantarà aquesta tendència. A més d'estampats paisley, també trobem pantalons d'aquest tipus amb motius barrocs, ens atrevim?












ACAMPANATS DE CINTURA ALTA

Els pantalons de campana no tindran límits aquesta temporada. De tornada gràcies al furor per l'estètica 70s, els pantalons de campana posseeixen una característica silueta. A més de les seves singulars camals, més amples per la part de baix, aquests pantalons han de presentar la nova temporada una cintura alt.





BERMUDES LLARGUES


També les bermudes texanes i llargues, són tendència per a la propera temporada com ja vam veure amb els pantalons cropped que hem mostrat abans. Aquest tipus de jeans no es porten molt encara però la veritat és que comezamos a veure'ls en tots els "lookbooks" de tardor hivern de les principals firmes. En Zara, Massimo Dutti i fins i tot Pull and Bear també compten amb els seus propis dissenys de bermudes com aquestes així que no us poden faltar.







Els pantalons són sense cap dubte una de les peces que presenta més variacions i capacitat de combinació. Llargs i texans, llargs i confeccionats en tela, curts de tipus bermudes i fins i tot confeccionats amb cuir i altres tipus de pells poden donar molt joc a l'hora de vestir.


















I per últim la moda vaquera sempre serà un dels grans pilars al nostre vestidor tot i el pas del temps i de les tendències.







Aquest any els comodíssims boyfriend jeans estan de nou per tot arreu aquesta temporada. La moda es mou cada vegada més ràpid i les peces estrella de fa uns anys tornen a ser tendència.












De qualsevol manera, aquest tipus de texans oversize, igual que uns de pana o en caqui, és una molt bona opció d'afegir noves formes de pantalons al nostre armari.












Sobretot gaudeix. Ja sigui apuntant-te als texans esquinçats pel genoll, als botins amb la punta daurada o amb una llarga capa a l'esquena. Recorda que l'important és fer teu el look, no copiar-lo.




                         















PERES AMB PERNIL AL FORN

La pera és la fruita que mostra una major concentració de pectina pel que es converteix en un aliment excel·lent per evitar el restrenyiment. La pectina és considerada una substància ideal per desintoxicar l'organisme i estimular l'intestí, a més d'aportar-nos múltiples vitamines i minerals.




INGREDIENTS 

2 Peres 
1/2 Ceba 
6 talls de Pernil 
Vinagre Modena  un rajolí
Julivert - Unes fulles per decorar
2 cullerades d'Oli d'Oliva Verge 


ELABORACIÓ


1. Pelamos les peres, les tallem cadascuna en quatre parts al llarg i despepitamos.
2. Tallem  la ceba en juliana (al llarg, en tires).
3. En una cassola baixa o paella, posem dues cullerades d'oli i anem fregint la ceba i alhora incorporem els trossos de pera, a foc mitjà-baix i remenant de tant en tant, durant uns 20-25 minuts.
4. Una vegada picada la ceba i estovada una mica la pera, disposem en una safata de forn els trossos de pera amb la ceba en 3 o 4 piles i sobre cada pila, els cobrim amb talls de pernil.
5. Precalentado el forn a 200 º C, introduïm la safata amb les peres, la ceba i el pernil muntats, durant uns 8 minuts aproximadament.








EMPLATEM

Al treure la safata del forn i amb ajuda d'una pala, col·locarem al plat  2 farcillets per persona, aboquem sobre ells una mica de la crema balsàmica en forma de fil i decorem amb unes fulles de julivert.








Canvia. Canvi. Camviem. La naturalesa mateixa del canvi constitueix la quinta essència de la pròpia naturalesa humana. Canviem ho vulguem o no, per bé o per mal, per millor o per a pitjor, però sempre canviem. De vegades resulta que el canvi apareix ocult en petits passos, però després vam advertir que el pas, per més petit que sigui, és sempre part del canvi. El canvi és moure. No-romandre quiet.  Quan ens movem, potser encara ensopits, ja vam canviar. Fins i tot quan canviem cap al possible perquè potser no era opció, el canvi va succeir i és sempre saludable. Mutar. Canvia....



                              



♥ Els teus Comentaris són sempre Importants i fan Créixer aquest Espai ♥




                                              


4 comentaris:

  1. Me encanta la moda de Otoño. Los colores que se utilzan en ésta época del año son mis preferidos. Gracias por la información sobre los pantalones que se van a usar. Saludos, Cecilia

    ResponElimina
  2. De tant en tant, Julia, individualment i col·lectiva, la vida ens porta el que ja havia passat, tornem als orígens, amb la prohibició primera, que porta la prohibició darrera, no anar brut i mal vestit. Què és anar mal vestit, no siguem relativistes, no és anar bé anar de qualsevol manera, sinó quelcom que hi ha en cadascun de nosaltres, un sentit comú, que és menys comú dels sentits. La moda pot ser un negoci, però si ho mirem com Sòcrates al Fedro quan parla dels avantatges de l'amant cap a l'amat i ens diu que en no dir-los i no creure'ns-els està la bondat, la moda també pot ser molt bona, en l'ampli sentit de la paraula, un joc o leit motiv de la vida.

    Una abraçada, t'esperava hui i una altra vegada estaves ací a la xarxa. Bon dia, Bon Any i Bona Vida, Julia.

    Vicent

    ResponElimina
  3. Hola, Julia! Qué receta más rica y para una cena viene fenomenal.
    El artículo me ha encantado. Debo reconocer que soy bastante clásica por lo que prefiero los pantalones de corte alto o, por lo menos, que lleguen al ombligo. ¡Ja, ja, ja ...!

    Besos.

    ResponElimina