dissabte, 20 de juny del 2020

ENS ESPERA UN ESTIU DIFERENT, NI MILLOR, NI PITJOR. NOMÉS DIFERENT

Ja hem arribat a  aquesta anhelada 'nova normalitat', moltes persones encara no tenim clar com serà la nostra vida a partir ara.  L'ansietat i l'estrès que hem experimentat en les setmanes de confinament s'han anat pal·liant gràcies a la possibilitat de sortir de nou al carrer i reunir-te amb família i amics, així com per les tècniques que hem anat aplicant, com la meditació, el ioga o canviar l’alimentació i passar a la dieta de la felicitat.  No obstant això, aquest nou escenari que s'obre davant els nostres ulls pot fer que aquest tipus de pors tornin a aparèixer.Diuen els experts que per afrontar  aquesta nova realitat que ens espera, ens aconsellen que  serà de gran utilitat afrontar la situació amb la millor de les actituds i així sortir-ne amb més força i ganes.Petits consells


 El més important es acceptar la nova situació en aquest procés es resumeix en dues paraules que, són clau: acceptar i assimilar.  I, en aquest sentit, resulta també especialment important evitar negar la situació.  "Resistir-se a això és un gran esforç que equival a un gran cost emocional.  Com més aviat ens adaptem als horaris de sortida i a les noves rutines, serà tot més fàcil ".

 Informar-se sense obsessionar-se  i és que la sobreinformació pot provocar un estat d'obsessió gens recomanable.  "Tenim la falsa creença que per calmar la nostra ansietat hem de buscar més informació sobre el que està passant, però, sense adonar-nos, la nostra ment es va a fixar en la informació més negativa i catastròfica".  D'aquesta manera, l'únic que aconseguiràs és l'efecte contrari: potenciar els teus nivells  d'estrès i ansietat.                                

 Comparteix les teves pors, emocions i preocupacions és un dels consells que els experts recomanen per afrontar la por. Però a més, per mantenir l'estabilitat emocional és important que continuem amb els hàbits saludables que hem adquirit al llarg d'aquests mesos i no descuidar la salut nutricional i física.  "Cal no oblidar mantenir rutines saludables: bons hàbits d'alimentació, higiene la son, exposició solar i exercici físic de forma regular, ara que es pot sortir a fer-ho a l'aire lliure".


 És molt probable que en les últimes setmanes hagis sentit parlar de la 'síndrome de la cabana'.  Es tracta d'un diagnòstic que explica les  reaccions d'ansietat, por i preocupació que moltes persones afirmen sentir davant la possibilitat o l'expectativa de sortir al carrer després de diversos mesos confinats a casa, tinc familiars que els està passant. Aquestes reaccions, en principi, entren dins de la normalitat,  ja que necessitem un temps perquè el nostre cervell processi tots els canvis que estem vivint en tan pocs mesos.  Hem incorporat noves accions, com l'ús de màscares, guants, gels etc.  Si abans trigàvem 30 minuts a fer la compra potser ara, triguem una mica mes.
 Per exemple, potser ens deixem portar pel pensament ' de que aquesta situació no la superarem mai ‘.  Sens dubte, això ens genera  angoixa, alarma, tristesa, desesperació ... Precisament per això hem d'intentar rebatre aquests pensaments i no deixar-nos portar a conclusions catastròfiques, en la majoria dels casos res realistes.  Com bé hem après en aquests mesos, el més important és gaudir del moment present i de totes les coses bones que ens ofereix la vida.
Per tant farem cas als experts i continuarem gaudint de tot el que ens agrada...


I ARRIBA L’ESTIU...

Tot i uns mesos atípics per la irrupció mundial del nou coronavirus, la Terra segueix girant al voltant de el Sol i el temps segueix imparable.  Per això, ja és aquí com cada any l'estiu 2020, l'inici s'ha produït oficialment. Un punt de partida que gairebé coincideix amb la finalitat de l'estat d'alarma a l'estat Espanyol després de l'arribada estival.  A partir d'aquí, la nova estació ens acompanyarà, fins que arribi un cop més la tardor, concretament el proper 22 de setembre.

Un estiu blanc...

 Per la seva puresa, per ser un color atemporal, per la seva lluminositat ... Hi ha mil i una raons per deixar que el color blanc regni a casa a l’estiu  i aquí et dono algunes les claus


 Més enllà de tendències i d'influencers el blanc va més enllà de qualsevol moda passatgera: encara que es porti és un d'aquests colors clàssics que sap a estiu. Et proposo varis estils,


 AIRES EIVISSENCS 

 La brisa de la mar, les nits a l'aire lliure.  L’estil eivissenc agrada tant o més que l'illa que li dóna nom.  I encara que és un estil atemporal, és durant l'estiu quan treu el millor de si mateix.  Lluminós, fresc, relaxant, informal, estretament vinculat a la mar i a la natura ... 


Si aquest és el teu estil. Afegeix accessoris amb un toc rústic i estiuenc i qui necessita res més? Com el porxos molt frescos amb cobertes de canya.

 Són un element 100% estil eivissenc.  I és que els porxos no poden faltar en una casa típicament eivissenca.  Per protegir-los de el sol, però sense renunciar a una ventilació natural, no hi ha res com les cobertes vegetals.  I el canyís és un dels materials autòctons estrella.  Pintat en blanc, com aquí, resultarà més fresc.

ESTIL BOHO CHIC: Quan el bohemi  es va convertir en tendència.

 Una de les claus de l'estil boho chic és que no hi ha regles.  Val (gairebé) tot mentre t'agradi i et sentis a gust.  Així que, per què no instal·lar una hamaca o una butaca penjant al dormitori?  O a la sala?  Allibera't... fes el teu dormitorio. 


100% URBÀ

Sí, l'estiu a la ciutat és dur, doncs canvia el color fes mes fresc el teu àmbient. 


Com haureu pogut comprovar aquest post va de el final d'una etapa (confinament) i l'inici (nova normalitat) o canvi a una altra.

Cada inici d'una nova etapa va lligada a la fi de l'anterior.  Un final és només un altre principi.  Res més ... i a el mateix temps, tot això.

 «Cada vegada que alguna cosa es va, deixa lloc a la que segueix».
 -Jorge Bucay-                                                 SORPRESA !!

I ara volia compartir amb tots vosaltres ... i fer les presentacions de...


                     

                              Coco és una gateta juganera i afectuosa a la qual li agrada molt dormir.  
                                                      Una boleta de pèl dolç i ronroneadora ".


I com no de color blanc, desprès de l’últim post per mi trist, us volia presentar a Coco una gata persa blanca, va arribar a casa el dissabte 13 de juny pel matí.  Amb sis setmanes.  Va arribar des de Sant Vicenç dels Horts, en el trajecte fins a la seva nova llar, treia el cap i mirava amb atenció tot el que passava al seu voltant i miolava. A l'arribar casa va menjar, va dormir la migdiada i com si hagués estat sempre a casa. Ya   he  publicat fotos de Coco al seu perfil d'Instagram, i ja se sap que, en el món dels gats, una Instagramer és per sempre.
                                                    
Ens espera un estiu diferent, aprofiteu les vacances per evadir-se i gaudir, tot i que cal ser conscients que les activitats estiuenques a què estem acostumats és sinònim d'aglomeracions i invasió d'espais públics, de manera que cal canviar-ho. El que no es pot faltar en cap moment és la consciència de fer les coses bé per al benestar de tots. 

Feliç estiu a tothom!!


 ❤️🧡💙JÚLIA💚💛💜

2 comentaris: