dilluns, 24 de juny del 2019

DECORAR AMB VISTES AL MAR
Avui començaré amb un post reivindicatiu...Si volem mantenir la nostra forma de viure, ¿no hauríem de protegir allò que la fa possible? Sota aquest leitmotiv, Estrella Damm ha llançat recentment la primera part de la seva nova campanya 'Mediterràniament', amb el propòsit de conscienciar la societat sobre la necessitat de protegir una de les nostres majors riqueses: la mar Mediterrània.

A mi m’ha encantat "Anima" la nova campanya d'Estrella Damm, tan diferent a les anteriors,  i està donant molt que parlar, i a vosaltres que us ha semblat.,

A l'estiu, molts aprofitem per escapar de la ciutat i gaudir dels grans tresors naturals que ens ofereix l'entorn. La costa, és el gran destí de vacances. No obstant això, és freqüent veure les platges que vam triar per vacances plenes de deixalles plàstics. No voldries seguir gaudint d'aquests paradisos i de tota la biodiversitat que ens habita tan necessària en la nostra vida quotidiana?

Per això, et convido a gaudir de les teves vacances de platja desplastificándote i així protegir el mar i tota la biodiversitat que alberga, vosaltres tambe podeu  passar unes excel·lents vacances sense «desaprofitar» l'oportunitat de tenir cura de l'entorn.


Un altra campanya que m’ha encantat es  la nova aposta d'IKEA  amb la seva última col·lecció elaborada amb plàstics recollits a les costes espanyoles. Sota el nom MUSSELBLOMMA trobaràs estovalles, fundes de coixí i una bossa, una proposta que arriba de la mà de la dissenyadora Inma Bermúdez.


               
Els  teixits són de polièster, els quals s'obtenen a partir del material reciclat i, fins i tot, dels residus plàstics PET (Polietilè tereftalat) atrapats a les xarxes dels mariners. Per cada quilogram d'aquests residus s'extreuen nou més, en els quals també trobem altres plàstics, metalls, gomes i vidres.

Després de la recollida de les escombraries marines, els residus s'aboquen a un contenidor per, posteriorment, ser netejats, classificats i reciclats. Pel que fa a les ampolles PET reciclades, serveixen per elaborar els fils i els teixits que crearan la col·lecció.

Bé i ara a gaudir dels nostres mars i oceans, us deixo alguns recons estiuencs..
La nostra llar és una extensió de nosaltres mateixos, de la nostra personalitat, el nostre estil, les nostres pròpies experiències. Per aquest motiu, és molt important dedicar-li l'afecte que mereix a la decoració que ens envolta, per tal de crear un espai que parli de nosaltres i en el qual estiguem a gust.


Aquestes cadires blaves al teu balcó et transporta directament a ambients mariners és defibra tenyida de blau. Si la decores amb tèxtils en blanc i blau el look serà total. Acompanya-de plantes perquè el verd els dóna llum i vida. El quadre mediterrani perfecte, no?Fins i tot en la taula. Per a un menjador molt fresc, posa accessoris amb moltes fibres,  posa flors (si són blaves o blanques és perfecte), fruites (que bonics queden les llimones) i estalvis de fibra, aquests són de Lexington. I si vols, un toc definitiu: una vaixella "temàtica" com aquesta, en forma de peix, de Sacum. 
                                                          Bé i fins aqui que tingueu un bon estiu

                                               

                                                                               Gràcies i fins aviat


1 comentari: