divendres, 5 de gener del 2024

LA MÀGIA DELS REIS MAGSJa estic aqui seguint amb les tradicions i aquesta es la mes màgica i que recordo amb molt de carinyo.

La festivitat dels Reis Mags, té les seves arrels a la tradició cristiana, és una celebració plena d'història, significat i alegria. 

La història ens porta a Orient, on tres savis, coneguts com els Reis Mags, van seguir una estrella per trobar el nounat Jesús. Cada rei portava regals simbòlics: or, encens i mirra. Aquesta travessia ha esdevingut un símbol de generositat i devoció.

Les tradicions dels Reis Mags.  
La tarda del 5 de gener se celebra amb cavalcades defilades plenes de música i alegria recorren el carrer representant l'arribada triomfal dels Reis Mags i els nens van a donar-lis la benvinguda, i tornan a casa carregats de carmels,  toca sopar i anar-se’n a dormir el mes aviat possible previament  deixant les sabates perquè els Reis Mags les omplin de sorpreses.

Les famílies es reuneixen per compartir menjars especials i gaudir de la companyia i menjar la Rosca de Reis que és unes postres tradicionals que sovint es gaudeix durant aquesta època, amb sorpreses amagades al seu interior.La festivitat dels Reis Mags no només és un moment per intercanviar regals, sinó també per reflexionar sobre la importància de la generositat i la unitat. A mesura que celebrem aquesta colorida tradició, recordem el missatge fonamental dels Reis Mags: la màgia és compartir i fer el bé.

Bona nit i que la màgia arribi a tots els cors.


Júlia


1 comentari:

  1. I'm grateful for the positive atmosphere and sense of community you cultivate.

    ResponElimina