Es temps de celebrar sopars a la terrassa, o de dinar, si el dia no és molt assolellat, i ens ho permet per que amb la calor que esta fent.... ve de gust sortir a l'exterior i reunir-nos al voltant de la taula.
Si ets de les que com jo, pensas en decorar la terrassa per a aquests moments amb la família i els amics et proposo una sèrie d'idees: Decora la taula amb elements campestres i naturals: estovalles i tovallons amb motius florals, algun petit centre de flors o futras silvestres, etc.
No renunciïs a una reunió perquè el teu espai sigui reduït, intenta treure-li el màxim profit possible.
Mescla i combina els mobles de la mateixa manera que ho faries a l'interior. Els jocs complets de menjador ja no són un símbol irrebatible d'estil, ja que avui dia hi ha moltes opcions per als mobles que poden fer front als elements del medi ambient.
Aprofita si tens un petit sostre, com la terra o el pòrtic per utilitzar diferents tipus de mobles.
Si no hi ha lloc per seure al voltant d'una taula, prepara un original buffé: situa la taula arrambada a la paret amb el menjar i que cadascú se serveixi ell mateix.
Les cadires col·loca-també acostades a les parets. Si crees l'ambient adequat, un sopar estiuenca a la terrassa durant una nit tranquil·la pot ser un moment inoblidable. Intenta donar curs a la imaginació i preparar una taula original en la que la il·luminació és un factor fonamental.
És important combinar el mobiliari amb complements i detalls, com poden ser espelmes, plantes, fanalets, coixins de colors i, fins i tot, mantes primes de colors per protegir-se de la fresqueta un cop entrat el vespre.
Els detalls finals depenen de l'estil de cadascú; si prefereixes un estil més minimalista, opta per decorar amb pedres blanques i plantes sense flor; en canvi, si ets més colorista, tria plantes variades amb molta flor, si pot ser de llarga durada, per tenir l'exterior ambientat durant més temps.
Pel que fa a aquest últim punt disposes de moltes opcions: les clàssiques espelmes de canelobre, espelmes flotants en bols d'aigua, llums elèctrics portàtils o fanalets molt decoratius. .
Que bonic és passejar per la ciutat i trobar-se de sobte amb un petit paradís a les altures d'algun edifici. Aquests balcons plens d'encant que els miris per on els miris són perfectes. Molts hem somiat alguna vegada amb un jardí meravellós o una terrassa com els que acabem de veure en condicions per gaudir dels dies de sol a l'aire lliure però a falta de pa ... Bones són coques! Així que tambe ens anem a inspirar per aconseguir que el nostre mini balcó urbà es converteixi en el lloc més fantàstic de tota la ciutat amb algunes idees per decorar balcons petits amb encant Véns amb mi?
Si ens agrada menjar a l'aire lliure sense dubte, cal convertir la balconada en restaurant més bonic de la ciutat. Un esmorzar gaudint dels primers raigs de sol del matí, un aperitiu a mig matí o el sopar més romàntica del món, és possible si combinem els elements imprescindibles amb molta cura.
El que no pot faltar en cap cas, és una tauleta petita per menjar i un parell de cadires que podem fer més còmodes amb uns coixins d'exterior. Per als sopars unes espelmes, uns elegants fanalets o una garlanda de llums apta per a exterior ens ajudaran a aportar aquest toc més màgic al nostre restaurant personal.
Ja heu vist, animar-vos a donar-li un gir a les vostres terrasses i balcons. Solen ser espais reduïts pel que tampoc és necessària una gran inversió, hi ha des del balcó amb unes caixes de fruita fins aquest últim folrat de fusta amb una il·luminació estratègica com podeu veure hi ha un ventall de possibilitats per poder gaudir a l'aire lliure en un lloc amb encant !.
Pizza "Ensalada Caprese"
Qui ha dit que menjar pizza no pot ser equivalent a menjar sa i equilibrat? Doncs amb la recepta que us porto avui us ho confirmo! Menjarem una amanida dintre d'una pizza deliciosa.
Per fer una bona pizza calen molt pocs ingredients, a més de ser molt fàcil i ràpida de preparar. I les combinacions són infinites! En aquesta ocasió, una amanida caprese en format pizza. El resultat us va encantar! El contrast fred / calent és sorprenent. De fet, sempre que la faig agrada moltíssim.
INGREDIENTS: 4 persones
- 400 g de farina per pizza
- 1 cullerada d'oli d'oliva.
- 1/2 vas d'aigua tèbia.
- 1 polsim de sal.
- Mozzarella de bufalla
- Tomàquets cherry.
- Fulles de rúcula i canonges.
- Oli d'oliva, orenga i farigola.
Si li poseu llavors us quedarà rica, rica
- Llavors de sèsam (blanc i negre), girasol i carbassa.
PREPARACIÓ:
Barregem la farina amb la sal. Afegim l'oli d'oliva i l'aigua, i amb ajuda d'una espàtula ho anem barrejant. Empolsem amb una mica de farina la superfície on anem a treballar i posem la massa al damunt; la pastem fins que sigui una massa elàstica. La tornem al bol i la deixem reposar, tapada amb un drap de cuina de cotó.
Un cop hagi doblat el seu volum estenem la massa amb un corró, empolsem les llavors desitjades i l'acabem d'estirar. Un cop llesta la base, col·loquem els tomàquets cherry tallats per la meitat i porcions de mozzarella fresca, polvoritzem oli d'oliva i afegim orenga i farigola. Fornegem a 180ºC fins que estiguin les vores daurades.
Passat el temps traiem del forn i completem la nostra pizza Caprese posem mozzarella di buffala per tota la superfície. Rematem amb unes fulles de ruca.
Proveu, us encantarà!
Exelent el toc de vitalitat positiva que ens mostres hui amb el teu article, la meua dona i jo hem anat a dinar, per a celebrar, ja passat, el meu aniversari, que no habíem celebrat a una terrassa interior d'un bar i hem dinat una paella valenciana, ensalada valenciana i un pastís de cafè, aquesta nit, si Déu vol, soparem de cara a la lluna, al costat de la finestra, espere que unes suculentes hamburgueses amb allioli. Molt bon temps per a estar-se a la fresca de la nit i, si pot ser en bona companyia.
ResponEliminaUna abraçada i gràcies pels consells.
Vicent
Pocas coses son tan delicioses com un sopar en bona companyia al aire lliure. Te aquell toc de misteri, de magia, de romanticisme, de complicitat... En fi m'ha encantat el post i la pizza; que de ben segur probaré ben aviat per lo sencilla de preparar.
ResponEliminaPETONETS BONICA
Conxita
Que bonita presentación, unas fotos maravillosas y una pizza tremenda!! Me guardo la receta, aunque la mía sin queso, que no nos llevamos bien!!! Me quedo por aquí para no perderme nada!!!
ResponEliminaBesotesss
Julia,
ResponEliminaas mesas são realmente lindas e, como você, sou apaixonada por refeições ao ar livre, tenho certeza que além de relaxantes, nos trazem benefícios à saúde.
Lindo post, parabéns, sempre um prazer passar por aqui.
Tereza
Cantinhos encantadores e pormenores lindos e requintados, adorei.
ResponEliminaBeijinhos
Maria
シ
ResponEliminaMaravilhosas dicas de decoração com muito estilo e bom gosto.
Amei a pizza light.
Boa semana!!!
Beijinhos.ჱه° ·.
❤˚° ·.
Unas mesas con unas preparaciones preciosas y los pequeños balcones tienen mucho encanto me ha enamorado la mayoría.
ResponEliminaTe agradezco tu visita y comentario en mi blog
Besos
Julia me encantan tus propuestas para las terrazas ,quedan muy alegres ,y la pizza ya ....deliciosa
ResponEliminabss
unos rincones preciosos , gracias , y la pizza me ha encatado , besitos
ResponEliminaCaramba la de cosas bonitas que acabo de ver....gracias por tantas ideas...que colorido !!!!!
ResponEliminaMolt maques les taules! Una decoració preciosa! La pizza... ummmmmm!
ResponEliminaNossa! cada coisa linda... Parabéns pelo bom gosto.
ResponEliminaAmei.
até mais.
Aquest tipus de moble em recorden a l'estiu, a gaudir plegats d'una sobretaula o una copa a la llum de la lluna, i l'amanida és ideal per aquests dies de calor, un petó!
ResponElimina