diumenge, 14 de juliol del 2013

EL REBEDOR

Avui us ensenyaré una zona eternament oblidada en quan a decoració, per mi es una part molt important, es la targeta de presentació de qualsevol casa i  et diu molt de las persones que viuen en ella.



                              


Em refereixo als rebedors, distribuidors, passadissos són aquelles zones que donen pas a les habitacions.






En el rebedor, tenir un armari, és una peça clau, és ideal per guardar els abrics, gabardines, xaquetes etc i quan  venen visites va perfecte per que  mai saps on posar els abrics, d'aquesta manera nomes arribar ja els guardes.






També va molt bé tenir una taula a on descarregar les coses que portes a sobre,  quan arribes a casa, les  claus, monedes, mobil etc




        Una altra funció es la de distribuidor de les diferents zones.







       I de les difrents plantes en el cas de les cases



                Hi han tot tipus d'estils.




       


     Neoclàssics com aquest     



    O clàssics 



                 Colonials     



  Molt clàssics




                             


           Una solució molt decorativa es deixar una pared amb els maons vistos.



 


O fer un "trampantojo", un dibuix que imita l'ambientació d'elements decoratius o paisatges, en aquest cas per donar profunditat com aquest de fondo.






            Un altra forma de decorar-lo és exposar una petita col·lecció de pintura, gravats o fotografies.

                

                  Aquest un rebedor amb historia, la porta principal és antiga.




Aquesta és una decoració geometrica amb una làmpara vintage dels anys 70.


DETALLS

Amb flors...





       També pots posar flors. Un petit detall decoratiu podria ser aquest, en un recipient es posa aigua i aquelles  pedres que tens a casa i que has portat d'alguna excursió o viatge, a continuació es posa la flor que vulguis.  Queda maco i fresc per aquestes dates que estem.




RECEPTA

Aquesta setmana us explico un plat típic de la cuina Georgiana, Tali, una noia d'allà ha tingut l'amabilitat de compartir-la amb tots nosaltres.


Ingredients

- pasta de full
- formatge ratllat per fundir al gust (emmental, mozarella etc)
- 1 ou
- sal i pebre

Preparació

Aplaneu la pasta de full amb el corró i feu-ne dues parts (de la mida del motlle que tingueu). Prepareu el farcit amb el formatge. Salpebreu-ho al vostre gust.
Folreu el motlle amb una de les parts de la pasta de full. Farciu-la amb el formatge escollit i tapeu l'empanada amb l'altra meitat de la pasta de full.
Enganxeu les vores amb una mica d'ou batut i pinteu la part superior de l'empanada amb la resta d'ou.
Enforneu-la uns 30 minuts a 180º (forn a dalt i a baix).


Imatges de la recepta


















I aqui teniu el resultat final



M'explica Tali, que ells ho mengen acompanyat d'una amanida de tomaquet i cogombre






Aquesta empanada fa uns dies que la va fer Tali i la tenia pendent de publicar. Mira que en són bones les empanades! I com t’arreglen o complementen un àpat! Una altra cosa al seu favor, es que admeten tants farcits com gustos hi ha, de tonyina, bacallà, sardines, verdures i de formatge com aquesta  que es típica de Georgia. A casa ens agrada a tots proveu de fer-la... Volia compartir-la amb vosaltres






Fins la setmana entrant !!!

                                                      

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada